Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ublížení na zdraví a výtržnictví

KLATOVY - Důvodem bylo nedání přednosti v jízdě na parkovišti v blízkosti obchodního domu. 

     Ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření z přečinu ublížení na zdraví a výtržnictví 51 letý muž z Klatov.  V pátek dne 9. srpna letošního roku v 16.45 hodin došlo v Klatovech, na veřejně přístupném místě, ke slovnímu a následnému fyzickému napadení 74 letého muže ze strany 51 letého muže. Tento incident se stal na komunikaci u nákupního centra, ve směru k ulici Za Kasárny.
     Důvodem potyčky, mělo být údajné nedání přednosti při jízdě s vozidlem v prostoru parkoviště u obchodního domu, kdy 74 letý muž řídil vozidlo zn. Ford Focus a nedal přednost vozidlu zn. Fiat Marea, který řídil 51 letý řidič.
     Ke střetu vozidel nedošlo a následně v ulici V Nuzných, řidič s vozidlem zn. Fiat dojel vozidlo zn. Ford a po jeho předjetí zastavil. Při potyčce 51 letý muž vyhrožoval 74 letému muži a tento upadl na zem. Poškozený byl se zraněním ošetřen u lékaře. V rámci šetření uvedeného případu se policisté obrátili i na veřejnost, kdy hledali případné svědky. Na základě zveřejněné výzvy ve sdělovacích prostředcích, konkrétně v Klatovském deníku, se přihlásili tři svědci, jejich výpovědi jsou důležité pro řádné objasnění případu.

 

nprap. Ladmanová Dana

10.9.2013

vytisknout  e-mailem