Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Uctili památku zesnulého kolegy

Tábor - Memoriál Luboše Vořechovského.  

Již po patnácté, vždy na sklonku kalendářního roku, uspořádali táborští policisté v pátek dne 14. prosince 2012 turnaj v sálové kopané, věnovaný památce svého zesnulého kolegy, mjr. JUDr. Lubomíra Vořechovského, vedoucího Obvodního oddělení PČR Sezimovo Ústí a rovněž všestranného sportovce.
Turnaje, nad kterým tohoto roku vedle ÚO PČR Tábor převzalo záštitu i Město Tábor, se zúčastnilo devět týmů, reprezentující záchranné či ozbrojené složky státu, respektive města Tábora. Turnaj se mohl uskutečnit i díky laskavému přispění sponzorů, a to Bushman expedition outfitters, Comett plus Tábor a hlavního sponzora turnaje firmy KALAS sportswear. Ti pro účastníky zajistili vedle dresů pro jubilejní patnáctý ročník turnaje i věcné ceny pro účastníky.
Vítězem turnaje se stal tým Vojenské policie Tábor, druhé místo obsadili zástupci Celní správy Tábor a na třetí příčku dosáhl tým policistů Územního odboru PČR Tábor. Pod stupni vítězů pak skončily týmy OOP  PČR Sezimova Ústí, OOP PČR Tábor, PS PČR Jistebnice, Města Tábor, HZS Tábor a VÚ 1825 Tábor.
 
Mem.L.V.01.jpgMem L.V.02.jpgMem. L.V. 03.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
17. prosince 2012
 
 

vytisknout  e-mailem