Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Událost na Opavsku za den 18.2.2014

Opava - Slavnostní vyhodnocení nejlepších policistů ÚO PČR Opava za rok 2013 

 

Slavnostní vyhodnocení nejlepších policistů roku 2013


Vedoucí územního odboru Policie České republiky Opava, Krajského ředitelství Policie Moravskoslezského kraje, plk. Ing. Radovan Krygel pořádal dne 18.2.2014 slavnostní vyhodnocení nejlepších policistů a občanských zaměstnanců Policie České republiky okresu Opava za rok 2013.


Slavnostní vyhlášení „Policisty roku 2013“ a „Pracovníka roku 2013“ proběhlo od 10:00 hodin v zasedací místnosti Rady Statutárního města Opavy, a to v budově Hlásky na opavském Horním náměstí.


Kromě oceněných zaměstnanců Policie České republiky a jejich rodinných příslušníků pozvání přijali zástupci místních samospráv (za Statutární město Opava primátor prof. PhDr. Zdeněk Jirásek CSc. a náměstek primátora p. Daniel Žídek, za Město Vítkov starosta Ing. Pavel Smolka a místostarosta p. Zdeněk Hegar, za Město Kravaře starosta Ing. Andreas Hahn, za Město Hradec nad Moravicí místostarosta Mgr. Jan Špička, za Obec Velké Heraltice starostka pí. Jana Zechová, za Obec Holasovice starosta Ing. Václav Volný a za Město Hlučín jejich tiskový mluvčí Ing. Miroslav Pech) a dále byli přítomni i vedoucí příslušných obvodních oddělení a dalších součástí Policie České republiky územního odboru Opava.

Vedoucí územního odboru PČR v Opavě plk. Ing. Radovan Krygel za účasti výše uvedených osob ocenil za nadstandardní výkon služby a za řádné plnění pracovních úkolů a povinností v roce 2013 celkem 9 policistů a 1 občanského zaměstnance. Všichni ocenění jsou zařazeni na jednotlivých organizačních článcích územního odboru v Opavě.

Vyhlášeným nejlepším policistům a občanskému pracovníkovi byla udělena kázeňská odměna ve formě peněžitého daru a další věcné dary pak ocenění převzali z rukou příslušného zástupce místní samosprávy, v rámci jehož územního teritoria jsou služebně zařazeni a kde vykonávají svou pracovní činnost.

Níže zmíněným policistům byla odměna udělena za jejich mimořádné služební nasazení a za výsledky, kterých v roce 2013 ve služební činnosti dosáhli. Odměna občanskému pracovníkovi je poděkováním za odpovědné a iniciativní plnění pracovních úkolů v průběhu roku 2013.


prap. Karel Sonnek - inspektor obvodního oddělení Policie České republiky v Opavě, zařazen na funkci dozorčího.

nprap. Miroslav Mazuch - vrchní inspektor obvodního oddělení Policie České republiky v Hlučíně, kde působí jako zpracovatel v trestním řízení.

prap. Radim Gřešek - inspektor obvodního oddělení Policie České republiky ve Vítkově.

pprap. Pavel Raab - vrchní asistent obvodního oddělení Policie České republiky v Kravařích.

nprap. Tomáš Plachký - vrchní inspektor obvodního oddělení Policie České republiky v Hradci nad Moravicí.

nprap. Bc. Kamil Lubeník - vrchní inspektor obvodního oddělení Policie České republiky ve Velkých Heralticích.

prap. Vratislav Štěbra - inspektor dopravního inspektorátu v Opavě.

por. Bc. Marek Havrlant - komisař služby kriminální policie a vyšetřování, oddělení obecné kriminality v Opavě.

por. Bc. Jiří Gabanyi - komisař služby kriminální policie a vyšetřování, oddělení hospodářské kriminality v Opavě.

paní Daniela Slezáková - občanský zaměstnanec služby kriminální policie a vyšetřování v Opavě, zařazena na pozici operátor informačních a komunikačních technologií.


Na závěr této slavností akce vystoupil za všechny přítomné představitele státní správy a samosprávy primátor Statutárního města Opavy prof. PhDr. Zdeněk Jirásek CSc. a následně vedoucí územního odboru PČR v Opavě ještě jednou všem oceněným poděkoval za jejich nadstandardní služební a pracovní výsledky a do budoucna jim popřál mnoho dalších profesních a soukromých úspěchů.

 

Nej policisté za rok 2013.JPGNej policisté za rok 2013.JPG


Zpracoval :
por. Bc. René Černohorský

vytisknout  e-mailem