Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Událost v Olbrachtově ulici v Praze 4

Kriminalisté 1. oddělení v souvislosti s případem v Olbrachtově ulici v Praze 4, sdělili obvinění čtyřiadvacetiletému muži pro zločin vražda. 

Od pondělí 23. září časných ranních hodin prošetřují kriminalisté 1. oddělení Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy událost, která se stala v Olbrachtově ulici v Praze 4. V prostorách sklepa jednoho z tamních domů byl nalezen sedmašedesátiletý muž bez známek života. Již na základě prvotního ohledání místa činu bylo zjevné, že na smrti muže nese vinu jiná osoba. Kriminalisté tak zahájili úkony trestního řízení pro podezření z násilného trestného činu. Na základě zajištěných a vyhodnocených stop policisté během několika málo hodin od skutku, vypátrali a následně zadrželi čtyřiadvacetiletého podezřelého. Ten se posléze kriminalistům k spáchání zločinu doznal.

Na základě zjištěných skutečností ještě týž den večer bylo podezřelému sděleno obvinění pro zločin vražda a zároveň byl dán podnět státnímu zástupci pro vypracování návrhu na jeho vzetí do vazby.

Pokud bude muž odsouzen, hrozí mu až osmnáctiletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský – 24. září 2019

vytisknout  e-mailem