Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události na Opavsku ze dne 14.8.2011

Opava - Utonutí muže v areálu SRA v Hlučíně a další...(3 případy)-1.část 

 

Vloupání do motorového vozidla u místního zámku v obci Šilheřovice

Dne 14.8.2011 zahájili policisté z obvodního oddělení PČR v Hlučíně úkony trestní řízení ve věci přečinu „Krádež“ a přečinu „Poškození cizí věci“, kterých se dopustil neznámý pachatel tím, že dne 13.8.2011 v době mezi 21:00 hod. a 22:45 hod. na parkovišti před místním zámkem v obci Šilheřovice vnikl po rozbití skleněné výplně okna bočních dveří do zde zaparkovaného dodávkového motorového vozidla značky Renault Trafic, ze kterého odcizil hnědou koženkovou kabelku v hodnotě 200,- Kč, černé legíny v hodnotě 100,- Kč, kosmetickou tašku růžové barvy v hodnotě 30,- Kč s kosmetikou v hodnotě 100,- Kč, klíč v hodnotě 20,- Kč a čip v hodnotě 200,- Kč, vše ke škodě ženy ročníku narození 1992 z Ostravy, kdy poškozením skleněné výplně okna dveří automobilu způsobil společnosti Dryhouses spol. s r.o. Ostrava škodu ve výši 10.000,- Kč.


Případ utonulého muže v areálu SRA (Štěrkovna) v Hlučíně

Dne 14.8.2011 v 01:00 hod. bylo v areálu SRA (Sportovně rekreační areál Štěrkovna) v Hlučíně, a to v prostoru umělého koupaliště (zvané oko), nalezeno bez známek života tělo muže ročníku narození 1984 z Raczibórze v Polsku. Celá záležitost je předmětem dalšího šetření ze strany policistů z obvodního oddělení PČR v Hlučíně a opavských policistů ze služby kriminální policie a vyšetřování, kdy se prověřuje a prošetřuje, jak k celé nešťastné události došlo.


Vloupání do rodinného domu v obci Těškovice

Dne 13.8.2011 v době mezi 14:00 hod. a 22:15 hod. neznámý pachatel spáchal v obci Těškovice přečin „Krádež“ ve stádiu pokusu, přečin „Porušování domovní svobody“ a přečin „Poškození cizí věci“ tím, že po vytržení dřevěných desek plotu vstoupil na pozemek jednoho z rodinných domů, kdy se dále pokusil páčením plastového okna vniknout do rodinného domu, což se mu nepodařilo, nic nebylo odcizeno, na zařízení však vznikla poškozenému muži ročníku narození 1978 z Těškovic škoda ve výši 6.000,- Kč. Případ šetří policisté z obvodního oddělení PČR v Opavě.

Zpracoval :
René Černohorský

vytisknout  e-mailem