Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události z Bruntálska

Škola přišla o počítač, hodila se mu hudební aparatura, zmizelo 24 kusů balíků slámy  

Odnesl si hudební zesilovače
V době od 10.8.2009 do 11.8.2009 v obci Brantice se dosud neznámý pachatel dostal přes scházející oplocení na přilehlou zahradu u kulturního domu. Po rozbití drátěného skla na dveřích a po poškození samotných dvoukřídlých dveří bočního vchodu se následně dostal do hlavního sálu. Zde z pódia odcizil dva hudební zesilovače, dva CD přehrávače, jednu laserovou projekci s elektrickými kabely. Svým jednáním způsobil celkovou škodu za více jak 34 tisíc Kč.
 
Škola přišla o počítač
Bruntálští policisté šetří případ krádeže vloupáním do ZŠ na ulici Rýmařovská, který se stal v úterý 10.8.2009. Neznámý pachatel se dostal po vylomení uzavřeného výklopného okna do objektu a z počítačové učebny odcizil kompletní PC sestavu. Poškozením okna vznikla škoda ve výši 3 000 Kč a odcizením věcí škoda ve výši 9 000 Kč.
 
Krádež balíkové slámy
V průběhu dne 10.8.2009 využil neznámý pachatel skutečnosti, že na poli v katastru obce Krnov -Guntramovice byly volně uloženy balíky slisované slámy a odcizil zde 24 kusů těchto balíků v hodnotě okolo 7 000 Kč.  
                                                          
Náraz do stromu
Dne 11.8.2009 okolo 10,45 hodin mezi obcemi Krásné Loučky a Město Albrechtice řidič jedoucí s osobním vozidlem Škoda Fabia po projetí pravotočivé zatáčky dostal na mokrém povrchu komunikace smyk. Přejel do levé poloviny a následně sjel zcela mimo komunikaci. Zde s vozidlem narazil do stromu a otočil se do protisměru jízdy.
Při nehodě nebyl nikdo zraněn a dechová zkouška na alkohol u řidiče byla negativní. Následkem nehody vznikla na vozidle škoda ve výši 95 tisíc Kč. 
 
vrchní inspektor nprap.Ing. Křištofová Ivana
 pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem