Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události z Bruntálska

Bruntál- přišli o čerstvé pečivo, poškodil fasádu, akce na mládež a další  

 
Vyhýbala se chodci a dostala smyk
Dne 25.1.2012 v ranních hodinách krátce před půl sedmou projížděla 39letá řidička s vozidlem Fiat Punto po silnici ulice Mlýnská v Krnově. V danou dobu se nacházel při pravém okraji komunikace nezletilý chodec. Řidička při manévru objíždění ohrozila řidiče protijedoucího vozidla Citroen Xantia tím, že na čerstvě zasněžené komunikaci přibrzdila a se svým vozidlem dostala smyk. Následně levými zadními dveřmi narazila do levé přední části protijedoucího vozidla Citroen. Ke zranění chodce ani řidiče citroenu nedošlo. Řidička fiatu byla převezena na vyšetření do nemocnice. Při nehodě vznikla škoda na obou vozidlech ( Fiat - okolo 5 tisíc a Citroen – 10 tisíc Kč).    
 
 
Poničil fasádu
Rýmařovští policisté šetří v těchto dnech případ poškození cizí věci. V době od 1.8.2011 do 25.1. 2012 neznámý pachatel poškodil v Břidličné na ulici Sokolovská technologickou budovu patřící telekomunikační společnosti. Na objekt nastříkal za použití černé, červené, modré a bílé barvy různé blíže nespecifikovatelné nápisy. Poškodil tak plochu přibližně 10m2 a škoda se vyšplhala do výše 6 tisíc Kč.      
 
 
 
Přišli o čerstvé pečivo
Dne 25.1.2012 zaměstnanci prodejny potravin na Nádražní ulici v Bruntále zjistili, že jim dosud neznámý pachatel v brzkých ranních hodinách poškodil drátěné dveře boxu na nákladové rampě a odcizil odtud dvě uložené přepravky s různými druhy čerstvého pečiva za více jak 260 Kč. Rovněž odcizením přepravek vznikla škoda ve výši okolo 180 Kč.  
 
 
 
Akce zaměřená na restaurační zařízení a herny
Policisté v Rýmařově v průběhu podvečerních hodin 25.1.2012 provedli preventivně bezpečnostní opatření se zaměřením na problematiku podávání alkoholu mladistvým a pátrání po osobách. Do akce se zapojilo okolo jedné desítky policistů a byly zkontrolovány restaurační zařízení, bary a herny v lokalitě města Rýmařov. Během akce nebyla zjištěna žádná osoba mladší 18let pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky a nebylo zaznamenáno ani jiné protiprávní jednání.  
V průběhu následujících období budou tyto preventivně bezpečnostní akce opětovně prováděny. 
 
 
 
 
              za 25.1.2012                  komisař por. Ing. Ivana Křištofová
 
 

vytisknout  e-mailem