Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události z Frenštátu pod Radhoštěm

NOVOJIČÍNSKO-majetková trestná činnost 

Frenštátští policisté zjišťují pachatele několika skutků majetkového charakteru, ke kterým došlo v období od 28. 9. do 10. 10. 2016.

Jedním z nich je vloupání do rekreační chaty na ul. Pod Šenkem. Tady se doposud neznámý pachatel vloupal oknem dovnitř chaty, z které následně odnesl rychlovarnou konvici, rádio, lampičku, několik dřevěných talířů a sošek.

Na ul. Dolní vylezl na vchodovou stříšku a následně oknem vnikl dovnitř bytu další z pachatelů. Byt prohledal a s odcizenými penězi, šperky a dalekohledem z bytu odešel. Poškozenému vznikla téměř 40 tisícová škoda.

Rekreační chatu na ul. Příčnice navštívil nezvaný host v období od 5. do 10. října. Násilím vnikl dovnitř a televizi s anténou a lahvemi alkoholu z něj odcizil. Majitel vyčíslil předběžnou škodu na více jak 5 tisíc korun.

Někdo další odcizil ze zaparkovaného nákladního automobilu na ul. Plániska rezervní kolo z návěsu. Odcizením šedého disku s pneumatikou Goodyear, vznikla poškozené firmě minimálně 15 tisícová škoda.

Na místech krádeží zajistili policejní technik několik kriminalistických stop, které nyní vyhodnocuje k jejich individuální identifikaci se známými pachateli. Nicméně jakékoli další informace k uvedeným skutkům přijmou frenštátští policisté osobě či telefonicky na policejním oddělení. (tel. 974 735 711) 

Nový Jičín, 12. 10. 2016

por. Mgr. Petr Gřes

komisař/skupina tisku a prevence/Nový Jičín

vytisknout  e-mailem