Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události z Přerovska

Zmizely přepravky na pivo, dopravní nehody a další 

V době od začátku prosince loňského roku do současnosti neznámý pachatel odcizil v Přerově - Předmostí na ulici Olomoucká přepravky na pivo. Z pobočky firmy zmizelo 80 kusů plastových přepravek od piva Zubr a Bernard. Zloděj vnikl do objektu po překonání oplocení. Škoda vznikla ve výši 12 800 Kč.

Dne 26.1.2009 byl po 20.00 hod. kontrolován policejní hlídkou 31letý muž na ulici 9. května v Přerově při řízení osobního vozidla Š Felicia. Při provedené dechové zkoušce mu byla naměřena hodnota 2,4 promile alkoholu v dechu. O půl hodiny později, kdy byla provedena další zkouška se hladina alkoholu zvýšila na 2,44 promile. Mladý řidič byl zadržen a umístěn do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci k vystřízlivění. Je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu hrozí až jednoletý pobyt za mřížemi, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Včera ve 21.50 hod. jel 48letý podezřelý s osobním vozidlem Ford Escort po ulici Kojetínská ve směru na ulici Komenského v Přerově. Plně se nevěnoval řízení  a přehlédl v blízkosti křižovatky s ulicí Husova chodkyni, která přecházela po přechodu pro chodce ve směru od OD Tesco k vlakovému nádraží. Došlo ke střetu a 34letá žena byla po nárazu odhozena na sloup veřejného osvětlení. Utrpěla těžké zranění s předpokládanou dobou léčení 1 rok a byla transportována k dalšímu léčení do Fakultní nemocnice Olomouc. Dechová zkouška u řidiče byla negativní a k jeho zranění nedošlo. Škoda na vozidle byla vyčíslena na cca 15 000 Kč. Je podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví a hrozí mu odnětí svobody na 6 měsíců až 5 let příp. peněžitý trest.

Další včerejší nehoda se stala po šesté hodině ranní v obci Kozlovice. Řidička (1973) jela s vozidlem VW ve směru od Přerova na Grymov. Na konci Kozlovic projela pravotočivou zatáčkou a na namrzlé vozovce dostala smyk. Sjela do silničního příkopu, kde se s vozidlem převrátila na střechu. Zadní část auta byla opřená o oplocení zdejší zahrady. Dechová zkouška byla negativní a ke zranění ženy nedošlo. Škoda na vozidle a oplocení je ve výši 50 500 Kč. Byla jí uložena bloková pokuta ve výši 1100 Kč.

 

DN Kozlovice.jpg DN Kozlovice.jpg
 

 

vytisknout  e-mailem