Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Události z Přerovska

Neoprávněný odběr energie a další 

Krádež vloupáním do kolárny
 
V době od 21.10 - 4.11.2009 neznámý pachatel v Přerově na ulici U Tenisu vnikl do sklepních prostor. Zde vylomil vložku zámku u vstupních dveří vedoucí do kolárny, kde odcizil panské a dámské trekingové jízdní kolo. Celková škoda byla majitelem vyčíslena na 19 300 Kč.
 
Neoprávněný odběr elektrické energie
 
Včerejšího dne oznámil zaměstnanec firmy ČEZ, že 67letá žena v době od poloviny října do současnosti provedla neoprávněný odběr elektrické energie. Podezřelá v místě trvalého bydliště v obci na Lipensku se po přerušení dodávky energie do jejího domu, ke kterému došlo dne 9.2.2009, připojila pomocí kabelu na rozvodovou skříň na domě. Tímto způsobem odebrala doposud přesně nezjištěné množství elektriky v hodnotě větší než 5 000 Kč. Škoda bude upřesněna dodatečně. Žena je podezřelá z trestného činu krádež.
 
Podvod při směně peněz
 
Včera v odpoledních hodinách tři neznámí muži v baru v Hranicích využili zaneprázdněnosti obsluhy. Opakovaně se dožadovali rozměnění větší částky peněz a to 15 000 Kč a následně 13 000 Kč. Jedna z osob zabavila obsluhu a další dvě využili toho, že obsluha se nacházela ve stresu a omylem při směňování finanční částky vydala o 13 300 Kč víc. Škoda byla způsobena 22letému poškozenému z Hranicka.
 

vytisknout  e-mailem