Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Udělena Čestná medaile

Policejní prezident udělil Čestnou medaili Policie ČR starostovi obce Sezemice 

Čestná medaile Policie ČR Čestná medaile Policie ČR
   Dne 16. dubna 2009 předali zástupci Krajského ředitelství policie Východočeského kraje plk. Mgr. Radek Malíř a Policie ČR Územního odboru vnější služby Pardubice plk. Mgr. Jaroslav Jireš Čestnou medaili Policie České republiky, kterou udělil policejní prezident brig. gen. Mgr. Oldřich Martinů panu Bohuslavu KOPECKÉMU, starostovi města Sezemice za spolupráci s Policií České republiky na úseku prevence kriminality a zajišťování veřejného pořádku a bezpečnosti.

  Pan Kopecký jako starosta města Sezemice a zároveň jako jeden z představitelů územního svazku měst a obcí Loučná inicioval a významnou měrou se v minulých letech podílel na společných projektech v oblasti prevence kriminality, zejména v rámci projektu Partnerství a projektu Community policing na místní úrovni. Za jeho působení byl ve městě vybudován bezpečnostní kamerový systém zaměřený do lokalit se zvýšenou kriminalitou, byla zřízena Městská policie Sezemice a po částečné rekonstrukci staré radnice i policejní stanice. S přispěním těchto opatření došlo v dané lokalitě ke snížení případů protiprávního jednání a zvýšení pocitů bezpečnosti občanů.

   Udělení medaile navrhl ředitel Krajského ředitelství policie Východočeského kraje plk. JUDr. Petr Přibyl, policejní prezident jeho návrh akceptoval a medaili udělil.

17. duben 2009
por. Bc. Markéta Janovská
tisková mluvčí
 
Odkazy do noveho okna

předání diplomu k medaili

předání diplomu k medaili 

Detailní náhled

předání medaile

předání medaile 

Detailní náhled

úvodní proslov

úvodní proslov 

Detailní náhled

zástupci policie se starostou

zástupci policie se starostou 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem