Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ujel od nehody

MOST - Policisté po něm pátrají + další info  

 

Policisté pátrají po neznámém řidiči, který se dne 2. ledna 2013 kolem 11,15 hodin stal účastníkem dopravní nehody a z místa ujel. K nehodě došlo na kruhovém objezdu v ulici Podkrušnohorská u obchodního domu Máj v Litvínově. Neznámý řidič blíže nezjištěného vozidla stříbrné barvy podle prvotního šetření neměl dodržet dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za před ním jedoucím motocyklem značky Piaggio Gilera Runner 50 a před přechodem pro chodce došlo ke střetu. Při nehodě byla lehce zraněna spolujezdkyně motocyklisty. Alkohol u řidiče byl vyloučen dechovou zkouškou. Hmotná škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun. Příčina a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Pokud by někdo z občanů mohl sdělit jakoukoliv informaci související s nehodou, nechť zkontaktuje policisty prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158 nebo na telefonním čísle dopravní policie 974 438 260.


 

Napadl policistu, předtím chtěl krást

Ze spáchání přečinu násilí proti úřední osobě byl v těchto dnech obviněn 34letý Litvínovan. Muž před koncem roku vyrazil do nákupního centra v Litvínově s nekalými úmysly. S věcmi, kterých se chtěl zmocnit, si vlezl do kabinky a zajistil ji. Pracovníkovi ostrahy obchodu se mužovo chování zdálo pochybné, tak přivolal policisty. Když hlídka chtěla podezřelého zkontrolovat, nereagoval na to. Kabinku musel na žádost policie odjistit pracovník prodejny. Při kontrole Litvínovan najednou proti jednomu z policistů vyrukoval s napřaženou pěstí. Ten se úderu stihl vyhnout, byl jenom zčásti zasažen do tváře. To, že hlídka nebyla přivolána zbytečně, se záhy ukázalo. U Litvínovana se začaly objevovat věci, které chtěl ukrást. Nejprve z něj vypadl strojek na zastřihávání vlasů; ve spodním prádle u něj byla nalezena plyšová hračka. K odcizení měl připravený ještě obojek na psa a mikinu. Hodnota věcí byla vyčíslena na téměř 2.400 korun. Případ je nadále v šetření.


 

Z auta zmizely věci za šest tisíc

Věci za šest tisíc zmizely z vozidla značky Fiat Punto. To stálo zaparkované v Moskevské ulici v Mostě. Poškozená díky neznámému zloději přišla o finanční hotovost, několik CD a autolékárničku. Policie událost šetří jako přečin krádež vloupáním. Po pachateli pátrá.


 

Ze sklepa si odnesl lyže a jízdní kolo

Lyže a jízdní kolo si ze sklepa v ulici Vrbenského v Mostě odnesl neznámý poberta. Jeho nezvaná návštěva byla poškozenou vyčíslena na šest tisíc korun. Případem se zabývají policisté mosteckého obvodního oddělení. V případě dopadení hrozí pachateli postih za přečiny krádež vloupáním a porušování domovní svobody.


 

Do stavební buňky vlezl nenechavec

Do stavební buňky na Litvínovsku vlezl nenechavec. S sebou si vzal elekronářadí a stavební materiál. Předběžný odhad škody činí šest tisíc korun. Případ si převzali hamerští policisté. Po pachateli přečinu krádež vloupáním pátrají.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 3. ledna 2013


 

vytisknout  e-mailem