Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ujeli od dopravních nehod

BEROUNSKO – Policisté po nich pátrají. 

K dopravní nehodě došlo v době od 23. listopadu 2017 21:00 hod. do 24. listopadu 2017 07:30 hodin v obci Cerhovice, na sil. II/605 km 37,651, před Sokolovnou, kdy neznámý řidič narazil do levého boku zaparkovaného vozidla tovární značky Škoda Octavia. Tento řidič pak z místa dopravní nehody ujel, aniž by sepsal euroformulář, tak jak mu to za povinnost ukládá zákon. V souvislosti s uvedenou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 15.000,-Kč.
 

Dne 24. listopadu 2017 v 18:58 hodin jel v Berouně po místní komunikaci ulicí Preislerova, ve směru od obce Králův Dvůr směrem na Beroun centrum, neznámý řidič s nákladním vozidlem tovární značky Ford Transit. Na křižovatce s ulicí Zvonařova, označena jako "Hlavní pozemní komunikace", tento řidič zřejmě nerespektoval svislou dopravní značku "Dej přednost v jízdě" a nedal přednost v jízdě osobnímu vozidlu tovární značky Škoda Rapid, jehož řidič jel ve směru od sil. II/605 směrem k ulici Jungmannova. V důsledku toho došlo ke střetu přední části nákladního vozidla Ford Transit s levým bokem vozidla Škoda Rapid. Během dopravní nehody utrpěl řidič zranění, se kterým byl odvezen vozidlem RLP do hořovické nemocnice k ošetření. Po odjetí vozidla RLP z místa dopravní nehody neznámý řidič z vozidla Ford Transit místo dopravní nehody opustil a už se na místo nevrátil. Na místo byl přivolán policejní psovod, který prohledal okolí dopravní nehody, avšak neznámého řidiče se nepodařilo vypátrat. Způsobená škoda na vozidle byla vyčíslena na částku 70.000,-Kč.

Po neznámém řidiči, který opustil místo dopravní nehody policisté pátrají a přivítají jakékoliv informace vedoucí k jeho vypátrání.


K další dopravní nehodě mělo dojít v době od 24. listopadu 2017 07:00 hod. do 24. listopadu 2017 22:20 hodin v obci Praskolesy, u domu č. p. 108, kdy neznámý řidič narazil do vrat, omítky a okapu rodinného domu, které tímto poškodil. Z místa dopravní nehody poté ujel, ačkoliv způsobil škodu na majetku. V souvislosti s touto dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob.

K dopravní nehodě došlo v době od 24. listopadu 2017 15:00 hod. do 25. listopadu 2017 10:00 hod., kdy neznámý řidič poškodil na vyznačeném parkovacím stání, po pravé straně komunikace ulice Tovární, v Berouně, levý bok zaparkovaného osobního motorového vozidla tovární značky Škoda Fabia. Tento řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by sdělil údaje o vozidle, které mělo účast na dopravní nehodě, prokázal s druhým účastníkem dopravní nehody svojí totožnost a s majitelkou poškozeného vozidla sepsal záznam o dopravní nehodě pro pojistitele, tak jak mu to za povinnost ukládá zákon. V souvislosti s předmětnou dopravní nehodou nebylo hlášeno žádné zranění osob. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20.000,-Kč.


Dopravní policisté přivítají jakékoliv informace vedoucí ke ztotožnění neznámých řidičů nebo související s výše uvedenými dopravními nehodami na tel. 602 474 382.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
28. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem