Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ujeli od dopravních nehod

BEROUNSKO – Policisté po řidičích pátrají. 

Dne 31. ledna 2018 v 12:26 hodin v Berouně, v ulici Obchodní, poblíž BČS OMV, došlo k dopravní nehodě. Neznámý řidič osobního automobilu tovární značky Renault Megane, při couvání z ulice Obchodní na přilehlou BČS OMV, nedbal zvýšené opatrnosti a ohrozil za sebou stojící vozidlo. Následně došlo ke střetu levé části vozidla s pravou přední části stojícího osobního automobilu VW Polo druhého řidiče. Po střetu oba řidiči vystoupili a domlouvali se na vyřešení dopravní nehody. Řidič vozidla VW Polo žádal druhého řidiče o sepsání záznamu o dopravní nehodě, nebo přivolání policie. Druhý řidič uvedl, že pospíchá do práce. Poté nasedl do svého vozidla a z místa odjel směrem na ulici Plzeňská a dále pak ve směru na Prahu. S druhým řidičem si neprokázal totožnost, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, věc neoznámil na policii, nijak jí neřešil a z místa ujel. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 3.000,-Kč.
 

K další dopravní nehodě, od které řidič ujel, poté co způsobil škodu na majetku, došlo dne 31. ledna 2018 v 05:30 hodin v obci Březová na sil. III třídy č. 23613 u č. p. 53. Neznámý řidič zde poškodil sloupek vjezdových vrat, vrata a vrátka u jednoho z domů. Dopravní nehodu nijak neřešil, věc neoznámil policistům, nesepsal záznam o dopravní nehodě pro pojišťovnu, neprokázal svoji totožnost a z místa odjel. Způsobená škoda byla vyčíslena na částku 20.000,-Kč.
 

Po neznámých řidičích a jejich vozidlech pátrají dopravní policisté, kteří přivítají jakékoliv poznatky vedoucí k jejich ztotožnění na tel. 602 474 382.

nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
1. února 2018

vytisknout  e-mailem