Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ujeli od nehod

TEPLICE - Další dva řidiči bourali a ujeli; Vloupání do chat... 

Pátráme po pachatelích dopravních nehod
Policie žádá občany, kteří byli svědky níže uvedených dopravních nehod o spolupráci.
     K první dopravní nehodě došlo dne 8. září 2010 od 08.30 do 10.00 hodin v Teplicích, ul. Duchcovská. Nezjištěný řidič v areálu nemocnice neustanoveným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo Renault Clio a z místa nehody ujel.
     Druhá nehoda se stala v době od 18.00 hodin dne 6. 9. 2010 do 11.55 hodin dne 7. 9. 2010 v Teplicích, ul. Alejní. Neznámý řidič zde nezjištěným vozidlem poškodil zaparkované vozidlo VW Touran a stejně jako v předchozím případě z místa nehody ujel, aniž by přivolal policii.
     Veškeré poznatky k uvedeným nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 2 a 5, telefon 974 439 262 (263, 260), nebo na linku 158. 
 
Vloupání do chat
     K vloupání do dvou zahradních chatek došlo v Kostomlatech pod Milešovkou. Neznámý pachatel si odnesl křovinořez, vrtačku a další nářadí, jehož hodnotu majitelé vyčíslili celkem na 18500 korun. Policisté věc vyšetřují jako přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.
 
Z restaurace nic neodnesl
     Z přečinu krádeže byl obviněn 44letý recidivista, který se v Teplicích Řetenicích vloupal do restaurace. Na místě byl zadržen policejní hlídkou, takže nestihl nic odcizit. Přesto však stačil společnosti, která objekt vlastní, způsobit škodu na zařízení, která byla vyčíslena na 18 tisíc korun.
 
Teplice, 10. 9. 2010, nprap. Daniel Vítek

vytisknout  e-mailem