Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Újezdy a zase újezdy

Písek – Nemalé majetkové škody a naštvaní majitelé automobilů i plotů, domů nebo jiných objektů. 

Dalo by se s hořkou nadsázkou použít věty „ Rozmohl se nám tu takový nešvar.“

Neustále zveřejňujeme dopravní nehody, od kterých účastníci ujíždějí. V posledních letních týdnech je takových případů ještě více. Jde o případy, kdy naštěstí nedošlo ke zraněním, ale majetkové škody jsou často vysoké. Naštvaní majitelé poškozených aut a objektů se obrací na policisty, my všechny případy zpracováváme a snažíme se získat poznatky, abychom ty sprosté řidiče vypátrali. Obracíme se proto znovu i na veřejnost, buďte všímaví, pokud máte jakékoli informace, volejte. Příště může být poškozený i váš automobil.

Padesátitisícovou škodu na garáži způsobil řidič, který někdy v době od poledne dne 12. srpna do rána dne následujícího, narazil v Erbenově ulici do zděného sloupu u vjezdových vrat. Opravu si vyžádá zeď, rám vrat i otevírací mechanismus.

V úterý 15. srpna během dopoledne parkoval majitel vůz značky Peugeot 2008 na ulici Píseckého, když se k vozu vrátil, zjistil, že má poškozený zadní blatník i dveře.

V sobotu 19. srpna, během pár minut okolo osmnácté hodiny, někdo narazil do zaparkovaného automobilu značky VW Passat na ulici 17. listopadu před panelovým domem s číslem popisným 2130. Poškodil přední část vozu.

Stříbrná škoda Octavia má od noci z 19. na 20. srpna poškozenou celou zadní část. Kdosi do auta narazil na Komenského ulici u vjezdu do dvora hotelu Otava.

Stejně dopadl majitel vozu značky Fiat, do kterého někdo narazil na Husovo náměstí od večera dne 21. do odpoledne dne 22. srpna.

Máte-li k popisovaným případům jakékoli informace, neváhejte a kontaktujte policisty na lince 974 235 254 či 158.

Děkujeme za pomoc.

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

24. srpna 2023

vytisknout  e-mailem