Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Úklid na Karlovarsku

KARLOVARSKO – Zadrželi několik pachatelů. 

Na Karlovarsku se policisté, během noci ze dne 15.03. na 16.03.2014, zaměřili na kontroly osob a vozidel, pátrání po hledaných a pohřešovaných osobách a na pátrání po odcizených věcech. Tyto akce se konaly ve služebním obvodě Nejdek, Žlutice a Bochov.
 
Nejdečtí policisté během této akce zkontrolovali více jak pět desítek osob a několik desítek vozidel. Při kontrolách zjistili 8 přestupků řidičů. Jednalo se zejména špatný technický stav vozidel, nepoužívání bezpečnostních pásů a nerespektování dopravního značení. Dva řidiči jsou podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, kdy při dechové zkoušce bylo u mužů naměřeno více jak jedno promile alkoholu.
 
Policisté ve Žlutících během noci zkontrolovali necelé dvě desítky řidičů. Při kontrolách se zaměřili zejména po požití alkoholu. U jedné řidičky policisté naměřili hodnotu alkoholu ve výši 0.6 promile, jeden z řidičů pak řídil vozidlo, u kterého nebylo sjednáno zákonné pojištění vozidla. Oba tyto přestupky budou postoupeny do správního řízení na Magistrát města Karlovy Vary.
 
por. Ing. Pavel Valenta
17.03.2014

vytisknout  e-mailem