Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Pátráme po motocyklu

Český Krumlov – Škoda přesáhla 130 tisíc korun. 

Českokrumlovští pátrají po odcizeném motocyklu značky Beta Motor RR 4T 350CC EURO 3, registrační značky MST-Q941, mezinárodní poznávací značky DE, roku výroby 2011, vin ZD3E30000B0000054.

Popis motocyklu: Na obou stranách boku motocyklu a na přední straně byly samolepky, oválné, zeleno-bílé barvy s nápisem TRX 277 a pod tím nápis KRKA. Sedlo motocyklu bylo černé,  boční strany červené, v přední části byla látková taštička s igelitovým okénkem, na kartičky užívané při závodech. Materiál byl z umělé kůže. Motocykl byl v přední a zadní části bílé barvy, sedadlo měl z boku červené, s modrými proužky na bocích motocyklu, rám motorky byl červený. Vidlice měl motocykl černé. Odpružení motocyklu na pravé zadní straně v kovové části bylo přelomené, jedná se o přelomení pravého uchycení pružiny. Na řídítkách byly plastové šedé chrániče rukou.  Na přední vidlici byl nápis Twenty Suspension 20°th. Foto přiloženo.

Ke krádeži mělo dojít v době od 20:00 hodin dne 31. května 2017 do 8:30 hodin dne 1. června 2017 na parkovišti u penzionu Vodotrysk v ulici Chvalšinská číslo popisné 214, v Českém Krumlově. Zloděj nejprve překonal dva lankové zámky a poté motocykl odcizil.

Majitel odhadl škodu na více než 130 tisíc korun. Policisté případ zadokumentovali, zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež a po pachateli i odcizené motorce pátrají.

Jakékoliv informace k uvedenému motocyklu sdělte prosím policistům místně příslušného Obvodního oddělení Český Krumlov na jejich služebně, na telefonním čísle 974 232 700, či cestou policejní linky číslo 158.

Děkujeme.

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

6. června 2017

Odkazy do noveho okna

1 Motocykl Beta Motor 1

1 Motocykl Beta Motor 1 

Detailní náhled

2 Motocykl Beta Motor 2

2 Motocykl Beta Motor 2 

Detailní náhled

3 Motocykl Beta Motor 3

3 Motocykl Beta Motor 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem