Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradený policista

LITOMĚŘICE – Maketa zmizela; Ve sklepě si přišel na své; Posilnil se alkoholem 

Kuriózní krádež zaznamenali policisté během víkendu v obci Krabčice. Neznámý lapka si přivlastnil maketu policisty, která byla umístěna jako preventivní prvek na chodníku u základní školy. Škoda je vyčíslena na 8 tisíc korun. Neznámému sběrateli za trestný čin krádeže hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 

Ve sklepě si přišel na své
Neznámý pachatel vnikl o víkendu do sklepní kóje panelového domu v Litoměřicích. Násilím překonal zámek dveří a odnesl si brusle, 20 lahví alkoholu, elektrickou vrtačku a nezjištěné množství ručního nářadí. Škoda je předběžně odhadnuta na více jak 6 tisíc korun. Svým jednáním se neznámý pachatel dopustil trestného činu krádeže a porušování domovní svobody, za což ho může postihnout až tříletý trest odnětí svobody.
 

Před jízdou se posilnil alkoholem
Ve středu v časných ranních hodinách kontrolovali policisté u obce Zimoř 33letého řidiče jedoucího v osobním vozidle značky Fiat. Dechovou zkouškou na přítomnost alkoholu bylo řidiči naměřeno 1,90 promile. Téhož dne bylo muži sděleno podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za jízdu pod vlivem alkoholu může být potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
 

1. 2. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem