Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradl a poškodil favorita

LOUNY - Krádež auta objasněna; Ze skladu zmizel tabák... 

Krádež auta objasněna

Začátkem srpna odcizil neznámý pachatel v Kadaňské ulici v Žatci osobní motorové vozidlo zn. Škoda Favorit v hodnotě 8 000 Kč. Následující den po krádeži byl vůz nalezen poškozený poblíž obce Staňkovice. V těchto dnech sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu neoprávněného užívání cizí věci 18letému mladíkovi ze Žatce. Byl k věci vyslechnut a po provedených úkonech propuštěn na svobodu.

Ze skladu zmizel tabák

V době od 14. do 17. srpna se do skladu jedné firmy v Podbořanech vloupal zloděj. Předmětem jeho zájmu byly tabákové výrobky různých značek v celkové hodnotě za bezmála 200 000 Kč. Při vloupání poškodil pachatel mříže, okna i fasádu objektu, čímž způsobil škodu za pět tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a trestného činu poškozování cizí věci.

Ujížděl policistům

V minulých dnech večer stavěla hlídka dopravních policistů v Lenešicích osobní vozidlo zn. Opel Astra. Jeho řidič  na pokyn k zastavení reagoval zpomalením jízdy, ale v bezprostřední blízkosti stavějícího policisty prudce přidal plyn a začal ujíždět. Hlídka se za ujíždějícím vozidlem rozjela a následně jej nalezla odstavené u jednoho rohového domu v Lenešicích. Vůz byl odemčený, s klíčem v zapalování a řidič utekl. Policisté při prohlídce vozu nalezli občanský průkaz, z jehož fotografie bezpečně poznali muže, který vůz řídil. Následnou lustrací zjistili, že dotyčný má platnou blokaci řidičského oprávnění z důvodu překročení 12 trestných bodů a tudíž má řidičský průkaz odebraný. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení a na případu dále pracují. 

 

vytisknout  e-mailem