Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradl dvanáct lahví alkoholu

MOST - Při vrácení si jednu chtěl ponechat; Při útěku odhodil ukradené nářadí.  

 Odcizenou gola sadu při útěku odhodil

Na policejním oddělení skončil 20letý muž z Litvínova. Tento týden přišel dopoledne do mosteckého supermarketu s nářadím. Mezi regály si vybral gola sadu v hodnotě 2 499 korun, kterou si ukryl pod bundu. Poté prošel pokladnou bez zaplacení. Když spatřil pracovníky prodejny, kteří k němu zrovna mířili, dal se na útěk a odcizené nářadí odhodil. Byl zadržen a předán policistům. Ti mu sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže ve zkráceném přípravném řízení. Již v minulosti kradl.


 

Ukradl 12 lahví alkoholu, vrátil jen 11

Nakupovat za pět prstů přišel 18letý mladík z Bíliny. Zamířil do mosteckého supermarketu a vybral si 4 lahve whisky a 8 lahví s různými likéry. Za alkohol však nemínil platit. Ještě v prodejně je uložil do batohu a poté prošel pokladnou, kde na něj již čekal pracovník ostrahy. Ten muže požádal, aby ho následoval do kanceláře a vrátil lup. Filuta však z batohu vytáhl jen 11 lahví, jednu si zřejmě hodlal ponechat. Lup v hodnotě 5 098 korun byl zajištěn a vrácen zpět do prodejny. Muž skončil na policii, odkud si odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.


 

Trojlístek vykradl v Litvínově stánkový karavan

Tři muži ve věku 24, 27 a 22 let, všichni z Litvínova, čelí obvinění z přečinu krádeže vloupáním. Podle kriminalistů se měl trojlístek v srpnu v nočních hodinách vloupat násilím v Litvínově do prodejního stánku, ze kterého muži odcizili různé nápoje, potraviny, přes dvě stě kusů zapalovačů a hodil se jim i elektrický ohřívač. Poškozený majitel vyčíslil škodu na částku 15 tisíc korun. Dva z trojice obviněných mají za sebou kriminální minulost a za krádeže byli oba ve vězení. Policie tři Litvínovany stíhá na svobodě.


 

Odcizil dětský kočárek a prodal ho

Litvínovská policie odhalila pachatele, který měl v panelovém domě v litvínovské ulici PKH odcizit dětský kočárek, který stál volně na chodbě. Muž ve věku 33 let z Litvínova kočárek ihned po krádeži zpeněžil, když ho prodal jedné ženě, které tvrdil, že je od jeho sestry. Policie odcizený kočárek v hodnotě 2 500 korun zajistila a vrátila ho zpět poškozené majitelce. Muž, který byl již za krádež trestán, si od policie převzal záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže.


 

Lapka v kanceláři ukradl drobné z kasičky

Neznámý lapka v centru města kradl v kanceláři jedné kosmetické firmy. Do komerčního objektu přišel zloděj v denní době. Do kanceláře se vloupal násilím a poté odcizil drobné mince, které našel. Krádeží peněz způsobil škodu za dvě stě korun, další škodu ve výši 2 000 korun zanechal na poškozených dveřích.


 

nprap. Ludmila Světláková

Most 24. 10. 2013

vytisknout  e-mailem