Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradl kosmetiku

TEPLICE - Hrozí mu tři roky; Vykradený dům...  

Ukradl kosmetiku
     Až tříleté vězení hrozí 47letému recidivistovi, který kradl v teplickém supermarketu. Několikrát odsouzený muž si dal na prodejní ploše do tašky kosmetiku v hodnotě přes sedm set korun a bez zaplacení prošel pokladní zónou.
     Neunikl ale pozornosti ostrahy, která přivolala policisty. Vzhledem k pestré trestní minulosti bylo jeho jednání kvalifikováno jako přečin krádeže, ze kterého mu včera sdělili podezření.
 
Vykradený dům
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vykradl rodinný dům v Dubí. Po násilném překonání okna vnikl do nemovitosti, kde odcizil televizor, šperky a další věci celkem za dvacet tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a porušování domovní svobody, za které hrozí zloději až tříleté vězení.
 
Vloupání do vozidel
     Výlet k hradu nad Kostomlaty nad Milešovkou se prodražil lidem, kteří včera odpoledne zaparkovali své auto na lesní cestě poblíž zříceniny. Neznámý pachatel se jim během necelé hodiny do vozidla vloupal a z kabelky uložené uvnitř odcizil finanční hotovost. Škoda byla vyčíslena na více jak dva tisíce korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli pátrají.
     Osobní vozidlo vykradl neznámý pachatel i v Řetenicích. V nočních hodinách se do auta vloupal a odcizil z něj notebook, ruční míchadlo a další věci v hodnotě 16 tisíc korun, také v tomto případě hrozí pachateli v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.
 
 
Teplice, 5. 3. 2015, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence Teplice
tel. č. 974 439 207
email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem