Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradl mobil

TEPLICKO - Využil chvilky nepozornosti; Za kávu nezaplatil; Krádež pily. 

 

Ukradl mobil

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 22letý muž, který ukradl mobilní telefon. Minulý týden v teplické herně využil chvilkové nepozornosti ženy, která si za bar položila svůj mobil, vzal ho a z podniku odešel. Škoda byla vyčíslena na více jak pět tisíc korun, policisté podezřelého během několika málo dnů dopadli, u výslechu se jim ke krádeži přiznal. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Za kávu nezaplatil

     Na kávu zřejmě dostal chuť 26letý recidivista, který za ni ale nechtěl zaplatit. V krupské prodejně odcizil dvě balení mleté kávy v hodnotě 240 korun a vydal se k pokladnám. Tam zaplatil za jeden croissant, kávu ale schoval a z prodejny utekl. Policisté lapku na základě popisu během deseti minut zadrželi a následně mu sdělili podezření z přečinu krádeže, za který mu s ohledem na trestní minulost hrozí v krajním případě až tříleté vězení.

 

Krádež pily

     Elektrickou pilu ukradl zatím neznámý zloděj v Novosedlicích. Pachatel se po odstranění visacích zámků vloupal do přístavku u zahradní chatky, odkud si odnesl pilu v hodnotě tři tisíce korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

 

 

15. 6. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem