Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradl zboží za bezmála šedesát tisíc

LOUNY - Vloupal se do prodejny; Neplatí na děti; Neoprávněně řídil  

Vloupal se do prodejny

Z pondělí na úterý se neznámý pachatel vloupal do prodejny smíšeného zboží v obci Petrohrad na Podbořansku. Z místnosti skladu a ze samotné prodejny odcizil převážně cigarety, ale i další zboží, vše v celkové hodnotě 57 000 Kč. Poškozením zařízení způsobil škodu za tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Po pachateli pátrají.

Neplatí na děti

Ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy obvinil komisař 38letého muže ze Žatce, který od září r. 2007 do současné doby neplatí výživné na své dvě děti. Jeho dluh k rukám matky dětí již činí 27 600 Kč. Obviněný je stíhán na svobodě.

Neoprávněně řídil 

V úterý, krátce po poledni, kontrolovala hlídka dopravních policistů v obci Drahomyšl osobní vůz zn. Škoda Octavia. Řídil jej 21letý mladík z Ústí nad Labem. Policisté následně zjistili, že uvedené vozidlo řídil i přesto, že není držitelem žádného řidičského oprávnění. Proto mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

Další zprávy vyjdou až v pátek 4. září!

 

vytisknout  e-mailem