Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ukradla salámy, skončila na policii

MOST - Mostečanka se zaměřila na česnekovou uzeninu; Po stromu zůstala jen díra v zemi + další info 

Podezření ze spáchání přečinu krádeže si od policistů vyslechla 25letá Mostečanka. Žena si chtěla poslední den v květnu trochu přilepšit, tak se vydala do prodejny. Nikoliv však jako slušný zákazník. V obchodě si vybrala tři kusy česnekového salámu a rovnou je strčila do své tašky. Na pokladně zaplatila pouze za pití. Její jednání však nezůstalo bez povšimnutí pracovníka ostrahy prodejny, který přivolal policisty. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení.


 

Po stromu zůstala jen díra v zemi

Krádeží stromu se zabývají obrničtí policisté. Poškozený to přičítá neznámému pobertovi, který vlezl na jeho pozemek a jehličnan za deset tisíc korun vytrhl a odnesl. Po stromu, který ještě den předtím zaléval, zůstala jenom díra v zemi. Policie tento případ, ke kterému došlo v jedné obci na Mostecku, šetří jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody.


 

Na Litvínovsku byl nalezen granát

Dělostřelecký granát byl nalezen v lesním porostu u obce Křižatky na Litvínovsku. Náhodný občan, který si podezřelého předmětu všiml, na místo přivolal policisty. Kvůli likvidaci nevybuchlé munice dorazil také policejní pyrotechnik.


 

Vlezl do cizího auta

Do vozidla značky Renault vlezl kdosi neznámý. Díky němu tam zmizelo nářadí v hodnotě téměř 63 tisíc korun. Poničením auta vznikla desetitisícová škoda. Po pachateli, který se skutku dopustil v ulici Ve Dvoře, pátrají mostečtí policisté.


 

Bruslení je vyšlo draho

Hodinka sportu vyšla draho dvěma mladým ženám z Chomutovska. Ty si přijely na Matyldu do Mostu zabruslit. Jedna z nich si předtím uložila věci do kufru auta. Když se Chomutovanky k vozidlu vrátily, zjistily, že tam řádil neznámý zlodějíček. S sebou si odnesl sportovní tašku s věcmi, vše v hodnotě přesahující šest tisíc korun. Jednalo se o dva mobily, peněženku, platební kartu, doklady, oblečení a klíče. Po pachateli nyní pátrají policisté.


 

por. Alena Bartošová

V Mostě, 2. června 2011


 


 

vytisknout  e-mailem