Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Uloupili 700 000 korun

Kriminalisté stále pátrají po pachatelích loupežného přepadení. V pondělí 7. března kolem 11 hodiny došlo na Praze 4 v prostorách nadzemních garáží v obchodním centru k přepadení. 

Dva neznámí pachatelé přistoupili zezadu k muži, který si ukládal příruční tašku do kufru svého vozidla v druhém patře nadzemních garáží. Několikrát jej udeřili pěstí do obličeje a horní části těla. Poté mu vytrhli tašku a z místa odešli směrem k výtahům. Zde tašku v rohu u automatů prohlédli a před příjezdem výtahu se ji snažili uschovat. Nejdříve se ji snažili nacpat do koše a následně ji položil jeden z mužů na nápojový automat. V okamžiku, když z výtahu vystoupil nakupující a odešel do prostoru garáží, opět vzali tašku a nastoupili s ní do výtahu.  Bezprostředně poté skrz obchodního centra odešli ven. Kriminalisté nevylučují, že si oba pachatelé muže předem vytipovali.
 
Oloupenému odcizili hotovost převyšující sedmset tisíc korun českých, stravovací poukázky a doklady totožnosti. To vše bylo uloženo v látkové tašce s popruhem přes rameno černé barvy a nápisem PORCHE DESIGN.
 
Popis:
První neznámý pachatel – muž přibližně 165 cm vysoký, ve věku 25-30 let, hraný obličej a velký vypouklý nos, sportovní postavy, krátké tmavé vlasy, oblečený do tmavé bundy bez nápisů a světle modrých riflových kalhot. Na hlavě měl nasazenou černo-bílou strakatou pletenou čepici a na nohou černobílé sportovní boty.
Druhý neznámý pachatel – muž přibližně 180 cm vysoký, ve věku 25-30 let, krátký plnovous (strniště), sportovní postavy, krátkých tmavých vlasů, oblečený do tmavé bundy bez nápisů a tmavých riflových kalhot a na nohou měl černé boty.
 
Jakékoliv informace k totožnosti těchto dvou mužů volejte na linku 158.

nprap. Eva Kropáčová   8.4.2011

vytisknout  e-mailem