Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Umrzlý bezdomovec

TEPLICE - Umrzlý bezdomovec, Během víkendu vykradeno 5 chatek...  

Během víkendu pět vloupání do chatek
 
Zimní období sebou přináší zvýšený počet vloupání do rekreačních objektů, které přes zimu zejí prázdnotou. O tomto víkendu si zloděj v prvním případě vybral zahradní chatku v zahrádkářské kolonii v Duchcově. Poškodil petlici a z chaty odcizil věci v hodnotě 1600,-kč.
Druhou chatu vykradl zloděj v Proseticích v zahrádkářské kolonii Tři duby. Odnesl si sprchový kout, umyvadlo, sprchovou baterii a další vybavení v celkové hodnotě téměř 16 tisíc korun.
Do třetice došlo k vloupání do tří chatek v chatařské kolonii v Horní Krupce. Zde se zaměřil dosud neznámý pachatel na elektroniku a majitelé přišli o settop box, videopřehrávač, DVD rekordér a 6ti strunovou kytaru,kterou však pachatel odhodil v nedalekém lese a majitel si jí našel.
Policisté se na tento druh kriminality více zaměří a budou prováděny zvýšené kontroly v chatových oblastech a zahrádkářských koloniích. Při kontrole objektu pak zde nechají letáček s radami, jak eliminovat možnost vykradení chaty. Je dobré, aby si majitelé pokud to jde, nenechávali v chatách cenné věci a čas od času chatu navštívili i v zimním období. 
 
Umrzlý bezdomovec
V neděli dopoledne byla v Krupce náhodným občanem nalezena mrtvola umrzlého muže. Ten ležel přikrytý bundou u zdi rodinného domu a nejevil známky násilné smrti. Zjištěnou totožností se jednalo o místního bezdomovce ve věku 45 let. Přivolaný lékař konstatoval smrt v důsledku umrznutí. Byla nařízena zdravotní pitva.
 
Por.Bc.Ilona Novotná
25.ledna 2010
 

vytisknout  e-mailem