Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Smrtelná dopravní nehoda na dálnici - AKTUALIZACE

BŘECLAVSKO: Totožnost chodce je zatím neznámá.  

AKTUALIZACE ZPRÁVY - Policisté již znají totožnost muže, který byl usmrcen při sobotní dopravní nehodě na dálnici D2. Během šetření se podařilo zjistit, že by se mohlo jednat o občana Slovenské republiky, který přechodně pobýval v břeclavské ubytovně. Byli vyrozuměni rodinní příslušníci. Ti se dnes dostavili do Břeclavi a za přítomnosti policistů provedli identifikaci. Potvrdili, že se jedná o jejich příbuzného - dvaačtyřicetiletého muže ze Slovenska, který v našem regionu přechodně přebýval.

doplnění smrtel. DN.wav

Ladná - Včera (30.9.) kolem 21.30 hod. došlo k vážné dopravní nehodě na dálnici D2 v katastrálním území obce Ladná. Řidič osobního vozidla Mercedes Benz jel ve směru na Bratislavu a v levém jízdním pruhu srazil chodce. Ten při střetu utrpěl rozsáhlá zranění neslučitelná se životem. Dopravní nehoda se stala v blízkosti benzinové čerpací stanice Shell. Provoz byl v těchto místech částečně omezen, ale dálnice zůstala průjezdná.

Vzhledem k tomu, že se dosavadním šetřením nepodařilo ustanovit usmrceného chodce, žádají policisté o pomoc veřejnost. Muž byl ve věku 30-40 let, menší postavy (kolem 160-170 cm) a měl hnědé velmi krátce střižené vlasy. Na sobě měl oblečené černé rifle s opaskem z hnědé kůže, tmavě modrou mikinu s nepravidelným červeným vzorem na hrudi a na nohou měl obutou sportovní šedou obuv s přezkami na suchý zip. V polovině předloktí levé ruky měl vytetovanou ženskou hlavu a rozvinutý květ růže se stonkem. Policisté uvítají jakékoliv informace na tísňové lince 158.
Za pomoc předem děkujeme.
por. Mgr. Kamila Haraštová, 1.10.2011
smrtelná DN.wav

 

 

 

Odkazy do noveho okna

foto 052

foto 052 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem