Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Čelní střet dvou vozidel

HODONÍNSKO: Policisté provoz odkláněli, silnici museli na necelé dvě hodiny uzavřít.  

Blatnice pod Sv. Antonínkem - Komplikace v dopravě způsobila nehoda, která se stala dnes kolem šesté hodiny ranní. Mezi obcemi Veselí nad Moravou a Blatnicí pod Sv. Ant. se čelně srazila dvě auta. Řidič osobního vozidla Peugeot 206 jel od Veselí a v mírné zatáčce začal předjíždět skútr. Ovšem v protisměru v danou chvíli projížděla řidička autem stejné značky – jednalo se o vůz Peugeot 306.

Po střetu bylo vozidlo řidiče odhozeno do silničního příkopu a druhé zůstalo na vozovce. Kromě policistů na místo vyjela záchranná služba i hasiči. Silnice musela být po dobu nezbytných úkonů uzavřena. Provoz na této komunikaci policisté znovu obnovili po osmé hodině. Oba řidiče převezli záchranáři do nemocnice k dalšímu vyšetření. Dopravní policisté provedli odborné měření na alkohol pouze u muže, a to dopadlo negativně. Řidička nemohla z důvodu zranění podstoupit dechovou zkoušku, a proto u ní hlídka nařídila odběr krve.
K celé události lze doplnit, že žádné jiné osoby ve vozidlech necestovaly. Nehoda zůstává nadále v kompetenci dopravních policistů, kteří budou provádět další šetření.
por. Mgr. Kamila Haraštová, 27. listopadu 2014

vytisknout  e-mailem