Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Cyklista narazil do chodkyně

HODONÍNSKO: Viděl někdo ve veselí nad Moravou tuto srážku? 

V úterý 21. listopadu 2017 v 05:20 hodin došlo ve Veselí nad Moravou v ulici U polikliniky ke střetu cyklisty s chodkyní. Cyklista jel od ulice Blatnická a zřejmě nejel při pravém okraji a nesledoval situaci v silničním provozu. Přitom zezadu narazil do chodkyně, která po střetu upadla na vozovku do kaluže. Policisté zjišťují míru zavinění jednotlivých účastníků hledají svědky této události. V místě nehody se měly nacházet nějaké osoby, které čekaly na příjezd autobusu a mohly situaci vidět.

V pondělí 20. listopadu 2017 v 15:45 hodin v Mutěnice před prodejnou COOP někdo poškodil zaparkované vozidlo. Řidič nezjištěného nákladního vozidla jedoucí směrem na Čejč se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a narazil do zadní části Škody Felicia, jehož řidič se právě otáčel a chystal se zaparkovat. Po nárazu řidič nákladního vozidla na místě na chvíli zastavil a poté ujel pryč, aniž by celou věc řešil.

V pondělí 13. listopadu 2017 v době od 11:00 do 11:35 hodin došlo v Petrově v ulici U Kostela naproti domu č.p. 334 k poškození vozidla. Dosud nezjištěný řidič poškodil zaparkované vozidla Škoda Octavia stojící na parkovišti přiléhající k místní komunikaci. Nezjištěný řidič po dopravní nehodě z místa odjel.

Případní svědci těchto událostí se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 23. 11. 2017

vytisknout  e-mailem