Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky nehod

HODONÍNSKO: Sražená chodkyně nebo opuštěné auto. 

Dopravní policisté hledají svědky, kteří by jim pomohli objasnit průběh nehodového děje a míru zavinění účastníků popisovaných nehod.

První nehoda se stala ve čtvrtek 19. července v 19:00 hodin na přechodu pro chodce v Hodoníně na ulici Bří Čapků u bývalé pekárny. Došlo zde ke střetu osobního vozidla a šestadvacetileté chodkyně. Ta měla přecházet po přechodu směrem k viaduktu a přitom měla být sražena nezjištěným osobním vozidlem stříbrné barvy. Nezjištěný řidič nabídl chodkyni odvoz do nemocnice, žena však tuto nabídku odmítla. Později se u ní objevila bolest nohy a nechala se ošetřit v nemocnici. Policisté hledají řidiče stříbrného vozidla, který měl být účastníkem této nehody, aby vypověděl bližší okolnosti k nehodě. Stejně tak žádáme o spolupráci případné svědky, aby nám pomohli identifikovat zmiňované stříbrné vozidlo.


 

Další nehoda se odehrála v noci na pátek 20. července, přibližně kolem 03:30 hodin. Mezi obcemi Suchovské Mlýny a Nová Lhota havaroval řidič osobního vozidla BMW, který jel směrem na Novou Lhotu. Z nezjištěných důvodů přejel do protisměru a narazil do svodidel. Poté jel podél svodidel a narazil do kamenného splavu na potoku. O ten si poškodil přední nápravu vozidla a zůstal stát na místě. Řidič po nehodě místo nehody opustil a událost neohlásil. Žádáme veřejnost o spolupráci při ztotožnění řidiče osobního vozidla na přiložené fotografii, který by toto auto mohl řídit v noci ze čtvrtku na pátek.

Veškeré poznatky k nehodám můžete volat na telefon 974 633 260 nebo přímo na linku 158.
 

nprap. Bc. Petr Zámečník, 20. 7. 2012

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem