Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Kdo zapálil auto?

HODONÍNSKO: Policisté hledají svědky požáru osobního vozidla.  

Veselští policisté vyšetřují událost, kdy v úterý 17. ledna krátce před devatenáctou hodinou došlo k požáru osobního vozidla ve Veselí nad Moravou. Samotný požár se odehrál na sídlišti Hutník na parkovišti před domem č. 1479. Došlo zde k zahoření motorové části zaparkovaného vozidla Dodge Charger, na kterém požárem vznikla škoda ve výši jednoho milionu korun. Provedeným šetřením policistů a hasičů vyšlo najevo, že tento požár mohl někdo způsobit úmyslně. Z toho důvodu policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu Poškození cizí věci.

Pro řádné objasnění této události žádáme o spolupráci i veřejnost. Hledáme svědky, kteří se v uvedenou dobu nacházeli poblíž místa požáru a mohli zahlédnout osoby, které se kolem parkujících vozidel pohybovali, popřípadě poblíž manipulovali se zábavnou pyrotechnikou či otevřeným ohněm. Na místě se podle svědkyně měl pohybovat 180 cm vysoký muž v červené bundě s kapucí na hlavě.

Každý, kdo by mohl policistům poskytnout jakoukoliv informaci k uvedené události, se může osobně přihlásit na služebně veselských policistů nebo volat na telefon 974 633 520, popřípadě přímo na linku 158.


nprap. Petr Zámečník, 23. 1. 2012

Odkazy do noveho okna

Místo události 01

Místo události 01 

Detailní náhled

Místo události 02

Místo události 02 

Detailní náhled

Místo události 03

Místo události 03 

Detailní náhled

Místo události 04

Místo události 04 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem