Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Vandalové ničili auta

HODONÍNSKO: Policisté přijali oznámení o třech poničených autech. 

Uplynulý víkend jako by byl ve znamení vandalismu. Policisté na Hodonínsku přijali celkem tři oznámení o poškození osobních vozidel. Neznámý pachatel v sobotu krátce po poledni rozbil zadní okénko na osobním vozidle Renault Scenic, které bylo zaparkováno v Dubňanech v ulici Sportovní. Jestli pachatel v autě něco hledal nebo jej chtěl jen poškodit zatím není jasné. Majiteli vozidla ale způsobil škodu ve výši 2500 korun.

Jiný vandal zase škodil v Hodoníně v ulici Kollárova. V noci na neděli poškodil zpětné zrcátko osobního vozidla Audi. Dále pak poškodil karoserii vozidla, když přes levou část auta vyryl v laku dlouhou rýhu. Celková škoda tak byla vyčíslena na 10tisíc korun.

A poslední případ byl zaevidován v obci Ratíškovice v ulici Sportovní, kde neznámý pachatel propíchal všechny pneumatiky dodávkového vozidla. Stalo se to rovněž v noci na neděli.

Policisté uvítají jakékoliv informace od případných svědků těchto vandalských činů, které by vedly k vypátrání pachatelů. Případné poznatky nám můžete telefonovat na linku 158.


 

nprap. Bc. Petr Zámečník, 8. 10. 2012

vytisknout  e-mailem