Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dodatek ze dne 29. července 2014 - Policie hledá svědky

JIČÍNSKO - Cyklista narazil do pětiletého chlapce a poté ujel. 

V pondělí 26. května došlo v 15:53 v Jičíně v ulici Českých bratří
k dopravní nehodě, při které neznámý cyklista srazil na přechodu pro chodce pětiletého hocha, kterého doprovázela jeho matka. Cyklista, který na chlapce spadl, z místa nehody ujel směrem ke kruhovému objezdu.   Při nehodě utrpěl hoch lehké zranění, se kterým byl převezen do jičínské nemocnice.
 
Cyklista byl ve věku kolem 45 let, na sobě měl bílo-červeno-modrý cyklistický dres a helmu. Pravděpodobně jel na horském kole.
 
Policisté žádají svědky, kteří by mohli k osobě cyklisty podat jakoukoliv informaci, aby tak učinili na linku tísňového volání 158 nebo přímo na telefonní číslo 974 533 111.
 
nprap. Hana Klečalová
 27. května 2014 v 12:09
 

Dodatek ze dne 29. července 2014

cyklista                                                 cyklista
Jičínští kriminalisté nadále pátrají po neznámém cyklistovi, který v pondělí 26. května v 15:53  v Jičíně v ulici Českých bratří srazil  na přechodu pro chodce pětiletého hocha. Poté z místa dopravní nehody ujel, aniž by zraněnému chlapci poskytl první pomoc. Kriminalisté vyhodnotili městský kamerový systém, na  kterém dle popisu zaznamenali cyklistu v ulici Revoluční /viz foto/.

I když záznam není příliš kvalitní, přesto policisté žádají občany, kteří by cyklistu poznali, aby se obrátili na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 533 651. 

nprap. Hana Klečalová
29. července 2014 v 16:00

vytisknout  e-mailem