Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

"Vidíme se?"

NÁCHODSKO - Preventivní kampaň.  

Vidíme se?Vidíme se?
Policisté na Náchodsku se zapojili do preventivní kampaně „Vidíme se?“, primárně zaměřené hlavně na chodce seniory. Společně s policejní preventistkou rozdávají dopravní policisté starším spoluobčanům na besedách, přednáškách a při dopravních akcích textilní tašky s reflexním pruhem a logem projektu. Díky jejímu výraznému reflexnímu prvku budou senioři zejména večer a za snížené viditelnosti na ulici zřetelnější, a tím snad i lépe chráněni.

Teplice nad Metují
Ve čtvrtek 4. února 2016 odpoledne zavítala policejní preventistka na setkání seniorů do klubu  v Teplicích nad Metují. S dříve narozenými spoluobčany si kromě jiných rad, jak se chovat bezpečně, povídali o nošení reflexních doplňků při pohybu na ulici a v silničním provozu.

Být dobře vidět na ulici je důležité a může zachránit život a zdraví. Policisté doufají, že k lepší viditelnosti seniorů přispějí i tašky s reflexním pruhem, kterou si každý z účastníků besedy odnesl s sebou domů.

Broumov
V úterý 9. února 2016 v odpoledních hodinách preventistka pokračovala v kampani na přednášce pro seniory v Broumově. Také tam důchodci a důchodkyně vyslechli nejnovější trendy a rady, jak se chovat v různých situacích, aby se nestali obětí trestného činu, a také jak se účinněji chránit v silničním provozu. Senioři na závěr přednášky opět společně s doporučením, jak se pohybovat na přechodu i mimo něj a navazovat s řidiči oční kontakt, dostali tašky s reflexním pruhem. Stejně jako na předešlém setkání senioři zájem policistů o své bezpečí velmi  uvítali.

por. Mgr. Eva Prachařová
15. 2. 2016

Odkazy do noveho okna

Vidíme se?

Vidíme se? 

Detailní náhled

Vidíme se?

Vidíme se? 

Detailní náhled

Vidíme se?

Vidíme se? 

Detailní náhled

Vidíme se?

Vidíme se? 

Detailní náhled

Vidíme se?

Vidíme se? 

Detailní náhled

Vidíme se?

Vidíme se? 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem