Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Do výkonu trestu se mu nechtělo

NÁCHODSKO - Celostátně hledaný už je ve vazební věznici 

mříže - ruce.jpgIlustrační foto/Policie ČR
Policisté z obvodního oddělení v Jaroměři ve středu 15. 4 2015 vypátrali a ve spolupráci se strážníky městské policie zadrželi v odpoledních hodinách téhož dne muže, který se vyhýbal nástupu trestu odnětí svobody.

Pobytu za mřížemi se místní 37letý muž vyhýbal už od 1. dubna letošního roku. Protože již z minulosti policisté věděli, že muž má sklony k agresivnímu řešení konfliktních situací, podrobně informovali a úzce spolupracovali s městskými strážníky, aby byl vypátraný muž díky většímu množství policejních sil rychle eliminován od dalších osob.

Zadržení hledaného, který se zrovna nacházel na náměstí v Josefově, nakonec proběhlo tak rychle, že ten se pomalu nestihl ani nadechnout. Bezpečnostní síly přijely na místo, zajistily uprchlíka a současně ostatní osoby na náměstí odvedly do bezpečné vzdálenosti.

Následně byl zadržený eskortován na Obvodní oddělení Policie v Jaroměři a odtud převezen do Vazební věznice v Hradci Králové. Krátce před sedmou hodinou večerní již odsouzenec hleděl na svět skrz mříže.

por. Mgr. Eva Prachařová
16. 4. 2015 v 15.30 hodin

vytisknout  e-mailem