Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Noční jízda skončila nehodou

NÁCHODSKO – Alkohol za volant prostě nepatří! 

NáchodNáchod/Foto Policie ČR
Svědomí a taky svoji peněženku teď musí zpytovat 22letý mladík, který o víkendu pod vlivem alkoholu sedl za volant svého vozu a naboural s ním do betonových sloupků. Při nehodě si na totiž autě způsobil škodu ve výši 85.000 korun, kterou bude jen těžko vymáhat na své pojišťovně.
 
Mladý muž sobotu 11. 4. 2015 hodinu před půlnocí při jízdě nočními ulicemi Náchoda nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou, dostal se s autem mimo vozovku na travnatý pás a následně narazil do betonových sloupků a drátěného plotu. Přivolaná dopravní policie provedla u řidiče dechovou zkoušku na alkohol s výsledkem 1, 49 promile alkoholu v dechu. I sám řidič se k požití alkoholu doznal. Policie mu na místě zadržela řidičský průkaz a nehodu nadále prošetřuje. Řidič ani nikdo další při nehodě zraněn nebyl. Technická závada jako příčina nehody zjištěna ani uplatněna nebyla.
 
Jisté ovšem je, že opilecká projížďka přijde mladého muže pěkně draho. Kromě úhrady škod na svém automobilu a na zničeném oplocení mu hrozí až 50.000 korunová pokuta a až dvouletý zákaz řízení.
 

por. Mgr. Eva Prachařová
13.4.2015 v 11.00 hodin

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem