Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Černý odběr elektřiny

RYCHNOVSKO - Škoda se vyšplahala přes sto tisíc. 

140K dalšímu střetu se zvěří vyjížděli dopravní policisté ve čtvrtek v 09:00. Řidiči vozidla zn. Volvo jedoucímu od Častolovic směrem na Domašín na rovném úseku náhle z pravé strany z obilného pole vyskočil bezprostředně před vozidlo srnec. Střetu již nešlo zabránit.  Po nárazu bohužel srnec zahynul, ke zranění osob naštěstí nedošlo. Alkohol byl u řidiče dechovou zkouškou vyloučen. Škoda je odhadnuta na 80.000 korun.

K havárii osobního vozidla vyjížděli policisté ze Skupiny dopravních nehod ve čtvrtek v 17:12. Řidič vozidla zn. Škoda Octavia jedoucí mezi obcemi Masty a Dobré při klesání u křižovatky s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy dopravně technickému stavu vozovky. S autem vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do svodidel u mostku přes Zlatý potok. K žádnému zranění naštěstí nedošlo, dechová zkouška alkohol neprokázala. Škoda je odhadnuta na 20.000 korun.

Neoprávněný odběr elektrické energie šetří policisté Obvodního oddělení Týniště nad Orlicí. Devětačtyřicetiletý muž z Lípy nad Orlicí neoprávněně odebíral elektrickou energii před odpojeným elektroměrem – kabel připojil od pojistkové skříně přes okno do obytných prostor. Majiteli způsobil škodu v řádech sta tisíců korun. Za tento případ krádeže může být potrestán až pětiletým nepodmíněným trestem.

por. Mgr. Alena Kacálková
13. června 2014
 

vytisknout  e-mailem