Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Slavnostní předávání medailí

RYCHNOVSKO - Oceněno 13 policistů. 

Policisté Územního odboru PČR Rychnov nad Kněžnou se včera dopoledne sešli v zasedací místnosti při slavnostní příležitosti předání medailí.

Čtvrtek 11. prosince 2014 byl pro Policii České republiky v Rychnově nad Kněžnou dnem slavnostním. V zasedací místnosti Územního odboru Policie České republiky v Rychnově nad Kněžnou se při předávání medailí a ocenění sešlo na padesát policistů a policistek.
Medaile předal 13 policistům ředitel Krajského ředitelství Policie Královéhradeckého kraje brigádní generál Mgr. Martin Červíček spolu s vedoucím rychnovského územního odboru plk. JUDr. Zdeňkem Hlaváčkem.
Během slavnostního aktu vyzdvihl krajský ředitel kvalitně odváděnou práci oceňovaných policistů, za kterou jim poděkoval a popřál mnoho dalších úspěchů v policejní činnosti i osobním životě. Při svém projevu také poděkoval i  všem policistům, kteří svoji poctivou prací a osobním přístupem přispívají k dobrému jménu Policie České republiky. S přítomnými policisty krajský ředitel brig. gen. Mgr. Martin Červíček poté pohovořil o aktuálních tématech a v diskusi zodpověděl i jejich dotazy.

Policejní prezident brig. gen. Mgr. Bc. Tomáš Tuhý udělil služební medaile "Za věrnost", "Za zásluhy o bezpečnost"  a Čestnou medaili Policie České republiky.



Všem oceněným policistům blahopřejeme !

REPORTÁŽ ZDE

por. Mgr. Alena Kacálková
12. prosince 2014

vytisknout  e-mailem