Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Prodloužený víkend ve znamení krádeží

RYCHNOVSKO - Zmizely šperky i počítačová technika. 

Během prodlouženého víkendu zaznamenali policisté na Rychnovsku kromě dopravních nehod tři vloupání do objektů.

vloupáníPrvní krádež šetřili policisté Obvodního oddělení Dobruška v Kounově v sobotu, kdy návštěvu nevítaného hosta objevil po příjezdu na rekreační chalupu majitel. Lapka se vloupal do do dřevěné kůlny rekreačního objektu během měsíce října. Ze pracovní dílny a skladu ukradl vrtačku a horkovzdušnou pistoli. Majiteli vznikla škoda 1.500 korun.

Další případ oznámila majitelka vykradeného objektu rovněž v sobotu. Doposud neznámý pachatel se vloupal do jednoho domu v Týništi nad Orlicí. Po vypáčení okna vnikl do domu, který celý prohledal. Z interiéru pak ukradl notebook  a příslušenství k němu, tiskárnu, připojení k internetu, stolní PC, elektrotechniku a šperky. Škoda, kterou zloděj v tomto případě způsobil, je vyčíslena na více než 100.000 korun.

Třetí případ krádeže šetřili opět policisté Obvodního oddělení Dobruška. V noci z neděle na pondělí se ve městě do vozu zn. Škoda Felicia vloupal poberta. Rozbil okénko u zadních dveří a z auta poté odcizil několik CD nosičů s hudbou. Při tom poničil elektroinstalaci u autorádia. Majiteli způsobil krádeží a poškozením vybavení  škodu 1.600 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
29. října 2013

 
 

vytisknout  e-mailem