Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Pátráme po odcizeném vozidle

ČERVENOHORSKÉ SEDLO - Případné svědky události žádáme o pomoc. 

Šumperští kriminalisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po odcizeném motorovém vozidle zn. BMW X6 M50D, bílé barvy, registrační značky 6M4 8813, které jeho majitel zaparkoval v sobotu 23. března 2019 půl hodiny po půlnoci na Červenohorském sedle, na parkovišti za tamějším hotelem. Ve dvě hodiny odpoledne tam už ale vůz nenašel. Způsobená škoda byla vyčíslena na 1 200 000 Kč. Z provedeného šetření vyplynulo, že k odcizení vozidla došlo s největší pravděpodobností v době od 11:00 do 14:00 hodin.

V této souvislosti žádáme případné svědky, kteří se v sobotu 23. března 2019 v době zejména mezi 11:00 do 14:00 hodinou pohybovali na Červenohorském sedle a zaznamenali pohyb osob u výše uvedeného vozidla nebo jízdu samotného vozidla, aby policisty kontaktovali na kterémkoli oddělení Policie České republiky nebo na lince 158.

Se žádostí o pomoc se obracíme také na řidiče motorových vozidel, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí místa činu a mají vozidlo vybaveno záznamovým zařízením, které by mohlo zaznamenat průjezd odcizeného vozidla.  

Děkujeme za spolupráci.

por. Mgr. Jiřina Vybíhalová
27. března 2019

Odkazy do noveho okna

foto odcizeného vozidla

foto odcizeného vozidla 

Detailní náhled

foto odcizeného vozidla

foto odcizeného vozidla 

Detailní náhled

prostor parkoviště

prostor parkoviště 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem