Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Činnost dopravních policistů

Prvních deset listopadových dnů 

Nehodovost na Trutnovsku
Od počátku listopadu do desátého dne v měsíci došlo na Trutnovsku k čtyřiadvaceti nehodám, z toho devatenáct jich bylo řešeno jako dopravní nehoda a pět jako přestupek v dopravě. Při dopravních nehodách došlo ke třem lehkým zraněním a jednomu těžkému.

Nehoda v Jívce
V katastru obce Jívka došlo v úterních dopoledních hodinách 10. 11. 2009 k dopravní nehodě. Řidička vozidla Fiat se při projíždění pravotočivé zatáčky lekla protijedoucího nákladního vozidla Nissan a zřejmě vlivem brzdění vjela do protisměrné části vozovky, kde narazila do jeho levé přední boční části. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou, hmotná škoda je odhadnuta na 151 tisíc korun. Nehoda se obešla bez zranění. Případ je nadále v šetření policistů ze skupiny dopravních nehod.

Neopatrný řidič
Pravděpodobná neopatrnost čtyřiapadesátiletého řidiče traktoru se stala příčinou dopravní nehody v obci Lánov na Vrchlabsku v odpoledních hodinách 10. 11. 2009. Řidič při zajíždění do čerpací stanice si zřejmě neuvědomil, že v přívěsu za traktorem má naložené větší množství klád zajištěné hydraulickou rukou, které bylo vyšší než je zastřešení uvedené stanice. Po vjetí do objektu došlo k nárazu ohebného ramene hydraulické ruky do spodní části zastřešení, které bylo poškozeno. Hmotná škoda je vyčíslena na 50 tisíc korun. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl negativní. Okolnosti nehody jsou i nadále v šetření.

nprap. Věra Krejčová
11. 11. 2009



 

 


 

vytisknout  e-mailem