Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Pátek až neděle na silnicích Trutnovska

Tele na silnici 

Srážka s cyklistou ve Dvoře Králové nad Labem
V pátek 11. 12. 2009 před šestou hodinou ranní se srazilo osobní vozidlo s cyklistou. K dopravní nehodě došlo ve Dvoře Králové nad Labem v prostoru křižovatky ulic Heydukova a Vojanova. Osmnáctiletý řidič automobilu Škoda Felicia zřejmě nedal přednost v jízdě protijedoucímu cyklistovi a došlo ke střetu. Poté vozidlo narazilo do zaparkované Škody Favorit. Vozidlo rychlé záchranné služby převezlo cyklistu do nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem na ošetření. Požití alkoholických nápojů u účastníků nehody bylo vyloučeno dechovou zkouškou. Způsobená škoda je odhadnuta na 15 tisíc korun. Věc i nadále šetří dopravní policisté.

Střet s teletem v Hertvíkovicích
Řidičce vozidla Ford v Hertvíkovicích kolem sedmé hodiny ráno pátečního dne vběhlo do jízdního pruhu tele. Po střetu bylo odhozeno na přední část vozidla VW Passat jedoucího směrem na Trutnov. Při nehodě tele uhynulo. Dechová zkouška u řidičů neprokázala požití alkoholických nápojů. Škoda na vozidlech je odhadnuta na 75 tisíc korun.

Vozidlo se převrátilo na střechu
Policisté ze skupiny dopravních nehod šetří havárii osobního vozidla Škoda Roomster. V neděli 13. 12. 2009 kolem půl desáté dopoledne mezi obcemi Vrchlabí a Dolní Branná osmapadesátiletý řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. S vozidlem dostal smyk, vyjel mimo komunikaci, kde se převrátil na střechu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Alkohol na místě policisté vyloučili dechovou zkouškou. Hmotná škoda na vozidle je 150 tisíc korun.

Havárie na Trutnovsku
Mezi obcemi Trutnov a Pilníkov došlo včerejšího dne před druhou hodinou odpoledne k havárii osobního vozidla VW Polo. Jedenatřicetiletá řidička pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy, v pravotočivé zatáčce dostala s vozidlem smyk a narazila do svodidel. Nehoda se obešla bez zranění. Škoda na vozidle je odhadnuta na 25 tisíc korun. Okolnosti a míra zavinění jsou i nadále v šetření.

nprap. Věra Krejčová
14. 12. 2009

Odkazy do noveho okna

VW Passat

VW Passat 

Detailní náhled

VW Passat

VW Passat 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem