Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dvě vážné dopravní nehody

TRUTNOVSKO - Skončili v nemocnici s těžkým zraněním. 

Policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově včera zadokumentovali v našem okrese devět dopravních nehod. Dvě z toho byly s těžkým zraněním a staly se dopoledne.

čtvrteční nehodyčtvrteční nehodyV Petříkovické ulici před sedmou hodinou ranní havaroval cyklista bez helmy, který zřejmě po projetí pravotočivé zatáčky s najetím na rovný úsek se při objíždění přenosného dopravního značení plně nevěnoval řízení a narazil do něho. Vlivem nárazu upadl na zem a způsobil si těžké poranění.  Provedená dechová zkouška u něho vyloučila požití alkoholu a muž byl převezen do nemocnice, kde zůstal hospitalizován.
Policie České republiky žádá všechny cyklisty, aby při jízdě na bicyklu nosili helmy, které jim mohou mnohdy zachránit život nebo jejich zranění přinejmenším zmírnit. Cyklistická helma je nejzásadnějším bezpečnostním prvkem ve výbavě každého cyklisty!

Ke druhé vážné nehodě se zraněním vyjížděli „dopraváci“ před 10. hodinou do Dvora Králové nad Labem. Zde na okružní křižovatce, ulice náměstí Denisovo došlo ke střetu vozidla Hyundai s motocyklem Honda. Řidička vozidla s největší pravděpodobností při vjezdu na kruhový objezd přehlédla „motorkáře“ jedoucího již po objezdu. Motocyklista chtěl zabránit střetu, začal brzdit a havaroval na komunikaci. Obě provedené dechové zkoušky byly negativní a muž byl z nehody převezen do nemocnice. I on tam zůstal hospitalizovaný!

Obě nehody šetří policisté Dopravního inspektorátu z Trutnova. 

por. Pižlová Šárka, DiS.
4. 8. 2017, 10:00

Odkazy do noveho okna

čtvrteční nehody

čtvrteční nehody 

Detailní náhled

čtvrteční nehody

čtvrteční nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem