Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Auto není trezor

TRUTNOVSKO - Z nádrže zmizelo palivo 

Královédvorští policisté ve středu ráno 6. 3. 2013 vyjížděli do ulice Sochorova, kde došlo k násilnému vniknutí do zaparkovaného osobního motorového vozidla. Místním mužům zákona oznámil šestačtyřicetiletý muž, že mu z jeho automobilu značky BMW odcizil volně odloženou peněženku, faktury a firemní razítko. Majitel dopravního prostředku vyčíslil škodu na necelé 2 tisíce korun. Za přečin krádeže provedené vloupáním hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.
Policie České republiky tímto žádá všechny provozovatele motorových vozidel, aby si v těchto v době, kdy je nemají zcela pod kontrolou, nenechávali žádné cennosti. Násilné vniknutí do dopravního prostředku a následná krádež Vámi „vystaveného“ zboží je pro náhodného lapku otázkou několika vteřin. Nedávejte proto zlodějům šanci svou nepozorností a někdy až lehkomyslností.
 
 Ve středu ráno 6. 3. 2013 vyjížděli královédvorští policisté do obce Lipnice. Policejní hlídka na místě provedeným šetřením zjistila, že dosud neznámý zloděj v průběhu noci z úterý na středu násilím vnikl do palivové nádrže zde zaparkovaného osobního motorového vozidla značky Škoda, ze které odcizil několik desítek litrů benzinu. Majitel dopravního prostředku vyčíslil škodu na částku 2 tisíc korun. Za přečin krádeže provedené vloupáním hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky.
por. Bc. Udo Ertner
7. 3. 2013 ve 14:10

vytisknout  e-mailem