Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Informace pro občany

TRUTNOVSKO - Dopravní inspektorát změní adresu 

Nové působiště DINové působiště DI
Policie České republiky v Trutnově tímto upozorňuje všechny občany na změnu, která se bude týkat nového pracoviště Dopravního inspektorátu Policie České republiky v Trutnově. 
V současné době sídlí uvedený útvar na adrese Trutnov, ulice Žižkova číslo popisné 295. Ve středu 20. 3. 2013 dojde ke změně adresy. Novým pracovištěm dopravního inspektorátu bude od shora uvedeného datumu budova Policie České republiky v Trutnově na ulici Horská, číslo popisné 78. Jedná se o objekt, který se nachází přes ulici nedaleko provozovny trutnovského Autostylu. V minulosti byla uvedená budova sídlem Autoškoly Trutnov. V průběhu úterního dne 19. 3. 2013 dojde k přesměrování jak telefonních, tak i datových linek uvedeného pracoviště, telefonní i faxová čísla včetně mailové adresy zůstanou beze změn.
 
Z důvodu stěhování bude v úterý 19. 3. 2013 provoz pracoviště Dopravního inspektorátu Trutnov zčásti omezen. Trutnovská policie tímto žádá všechny občany, kteří by v průběhu úterního dne měli jakýkoli problém se spojením na uvedené pracoviště, nechť se obracejí na linku 974539101.
por. Bc. Udo Ertner
13. 3. 2013 v 9:00
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem