Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádáme spoluobčany o spolupráci

TRUTNOVSKO - Šetření tragické dopravní nehody. 

Místo DNMísto DN
Policie České republiky v Trutnově žádá touto cestou širokou veřejnost o spolupráci při šetření tragické dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 20. 1. 2014 několik minut před sedmnáctou hodinou na přechodu pro chodce v Trutnově nedaleko kruhového objezdu „U Albertu“.
Dle dosud provedeného šetření a ohledání místa dopravní nehody trutnovští policisté zjistili, že na označeném přechodu pro chodce došlo ke srážce právě procházející třiašedesátileté ženy s projíždějícím osobním motorovým vozidlem značky ŠKODA OCTAVIA combi stříbrné barvy. Těžce zraněná žena při transportu do nemocničního zařízení i přes veškerou snahu lékařů svůj boj o život prohrála.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny řidiče či kolemjdoucí občany, kteří by mohli k uvedené nehodě, zejména potom k samotnému nehodovému ději uvést jakoukoli informaci, nechť prosím kontaktují Dopravní inspektorát v Trutnově nebo přímo linku 158.
Policisté žádají o svědectví především řidiče, s největší pravděpodobností osobního motorového vozidla Volkswagen Golf IV, stříbrné barvy, který měl na místě krátce po uvedené srážce zastavit a poměrně odborně pomáhat s poskytováním první pomoci těžce zraněné chodkyni. Po příjezdu zdravotníků neznámý muž z místa odjel. Děkujeme za spolupráci.
por. Bc. Udo Ertner
24. 1. 2014 ve 13:05
 

vytisknout  e-mailem