Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Upozornění na protestní akce

TŘEBÍČSKO: Policisté upozorňují na protestní akce zemědělské techniky. 

Třebíčská policie upozorňuje veřejnost na možné komplikace v silničním provozu, při konání protestní jízdy zemědělské techniky. Agrární komora dne 23. května v době od 9:00 hodin do 11:00 hodin pořádá protestní jízdy. Z tohoto důvodu apelujeme na řidiče a ostatní účastníky silničního provozu, aby věnovali pozornost silničnímu provozu, převážně na těchto komunikacích:

 

  • Od Zemědělského družstva Kožichovice přes Třebíč, obec Krahulov, ADW Krahulov a opět výjezd na silnici č. I/23 u železničního přejezdu a zpět k Zemědělskému družstvu Kožichovice.

  • Od Zemědělské společnosti Litohoř po obchvatu na Moravské Budějovice, přes kruhový objezd okolo koupaliště, přes náměstí v Moravských Budějovicích, ZEAS Moravské Budějovice, na křižovatku pod náměstím, okolo autobusového nádraží a průjezd pod železničním mostem směrem na obec Litohoř.

  • Od Zemědělského areálu Studenec, přes Náměšť nad Oslavou, směrem k obci Jinošov, do Zemědělského areálu Oslavan v Náměšti nad Oslavou a zpět do Zemědělského areálu Studenec.


 Všechny jízdy se budou nejméně dvakrát opakovat.

 

por. Bc. Marcela Lavická, komisař

16. května 2012

vytisknout  e-mailem