Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Upozornění pro motoristy

Dopravní omezení na Královéhradecku 

Od 24. 9. do 11. 10. 2009 bude na sinici číslo I/11 v úseku mezi obcí Nepasice až na hranice okresu Rychnov nad Kněžnou, prováděna obnova živičného krytu frézováním stávající obrusné vrstvy a pokládka nové. V místech prací bude provoz veden pouze po jedné polovině vozovky. Provoz budou usměrňovat pracovníci stavby.
 
Ve dnech 26. 9. do 28. 9. 2009 budou prováděny opravy povrchů na silnici číslo I/31 v prostoru křižovatky se silnicí číslo I/37 (Hradubická). Ve směru jízdy od Pardubic nebude možno na této křižovatce odbočit vlevo. Taktéž ve směru jízdy od Fakultní nemocnice ze silnice číslo I/31 nebude možno odbočit vlevo na Pardubice. Objízdná trasa pro oba tyto směry jízdy bude vedena ulicí Veverkova a V Lipkách. V prostoru křižovatky I/31-I/37 a na mostě „U soutoku“ bude veden veškerý provoz pouze po jedné polovině silničního okruhu.
 
Ve dne 24. 9. až 26. 9. 2009 budou prováděny opravy povrchů vozovek, a to na těchto úsecích: křižovatka silnic číslo I/11 a II/324 (křižovatka Nová Bláhova), na silnici číslo I/11 v úseku mezi křižovatkou I/11 – Stěžery, na silnici číslo I/35 v blízkosti obce Bříza a na silnici číslo I/35 v Hradci Králové v ulici Koutníkova. Ve všech úsecích, kde budou prováděny opravy vozovky, bude snížena rychlost jízdy na 30 km/hod.
por. Lubomír Šitina – 23. září 2009
dopravní inženýr

vytisknout  e-mailem