Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Uprostřed vozovky byl nalezen zraněný cyklista

KLATOVY - Dopravní policisté se obracejí na veřejnost, hledají svědky pohybu muže před jeho nalezením a také případného střetu s neznámým vozidlem. 

     Klatovští dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky události, kdy byl dne 3. prosince 2015 v 18:25 hodin uprostřed silnice v katastru obce Čínov ve směru jízdy na obec Obytce nalezen ležící pětatřicetiletý cyklista. Vedle něj leželo v pravé polovině vozovky horské jízdní kolo značky Author fialové barvy. Nalezený cyklista byl v bezvědomí, utrpěl těžká zranění hlavy. Na jízdním kole nebyly zjištěny žádné známky poškození pádem nebo střetem s jiným vozidlem, rovněž nebyly nalezeny žádné stopy po pádu jízdního kola nebo cyklisty. Dechová zkouška nebyla vzhledem ke zranění muže možná, byl proto nařízen odběr krve. Podle vyjádření lékaře muž byl pod vlivem alkoholu. Jedná se o místního muže bez domova, který se pohybuje v blízkosti klatovských nákupních center a na trase směr benzinová stanice Robin Oil. Muž měl na sobě bundu v kombinaci černé a modré barvy, černé kalhoty a na hlavě měl černou čepici přes uši. Ohledáním jízdního kola bylo zjištěno, že má nefunkční přední brzdu a nemá osvětlení.
     Obracíme se na občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohybu výše uvedeného muže před jeho nalezením a poznatky o jeho výskytu, případně zda se nepohyboval ve společnosti dalších osob, aby se přihlásili osobně na Dopravním inspektorátu v Klatovech, nebo zatelefonovali na číslo 974 334 251, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
4. prosince 2015

vytisknout  e-mailem